mandag 6. september 2010

52 pair plunge IV

Jeg har meldt meg inn i ei gruppe på Ravelry som heter "52 pair plunge IV" D.v.s. at jeg skal strikke 52 par sokker i løpet av et år, og starten var 1.juni. Jeg kan ikke si at jeg er i rute....., men hittil har det da blitt 7 par. Må strikke/hekle noe annet innimellom, ellers kommer jeg vel aldri til å strikke flere sokker i mitt liv.

Det første paret heter "Dancing diamonds socks", og er strikket i et håndfarget garn som heter "String Theory Hand Dyed Yarn Caper Sock". "The Loopy Ewe" har en sokkegarnklubb, og det er 100 (tror jeg) som blir plukket ut av de påmeldte til å være med. Jeg var selvfølgelig ikke en av de heldige, men som trøst fikk vi andre tilbud om å kjøpe to andre pakker. Dette er den første, og den andre komme i november.




Det andre paret heter "Rococo Socks" og er fra sokkegarnklubben til Projo. Det er deres eget "Projo-garn", som var veldig godt å strikke av. Blå disse også...






Tredje paret er "Revebjelle" fra garnklubben til "Strikk Innom". Med kun et garnnøste var det klin umulig å få to like sokker, men det får gå....



Det får holde med sokker for i dag, de neste parene kommer senere. Jeg har også strikket og heklet andre ting, så må skjerpe meg med blogging.
I morra skal jeg begynne på fotokurs, og det gleder jeg meg veldig til. Kanskje det blir bedre bilder etterhvert - jeg kan jo håpe:)